Tijd vrij? Kom helpen bij de kinderboerderij!

Onze kinderboerderij 'draait' volledig op vrijwilligers. Er is héél véél te doen. Dieren verzorgen, verblijven schoonmaken, kantinebeheer, toezicht houden, opruimen, helpen bij activiteiten; je verveelt je geen moment. Met gezellige collegae ben je lekker buiten aan de slag. Meld je aan als vrijwilliger en kom een hele of een halve dag, eens per week of per twee weken, of misschien wel meerdere keren per week helpen bij onze kinderboerderij! Samen met jou bekijken we wat bij je past.

Wij zorgen er natuurlijk voor dat je werkt in een veilige omgeving voor mens én dier. Wij zijn in het bezit van het vSKBN keurmerk waarin alle relevante wet- en regelgeving is geborgd. Zo voldoen wij onder andere aan de ARBO vereisten, maar voeren we bijvoorbeeld ook een gedragscode.

Onderdeel hiervan is dat we een klachtenprocedure hebben en je laagdrempelig bij een vertrouwenspersoon terecht kunt. Als je je aanmeldt als vrijwilliger nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en vertellen we je alles over hoe wij werken.

Daarna vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Dat is voor jou helemaal gratis!

Op de website 'In veilige handen' kun je alles lezen over gedragsregels en de gedragscode: www.inveiligehanden.nl. Op de website van de branchevereniging vSKBN vind je informatie over het keurmerk:

https://www.vskbn.nl . Bekijk ook eens ons beleidsplan dierenwelzijn op deze website!

Zin om te komen helpen bij de fijnste plek van de Watergraafsmeer? Bel of mail dan naar de kinderboerderij: (020) 6942694 / beheer@kinderboerderij-de-werf.nl.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: