Uurtje vrij? Kom helpen op de kinderboerderij!
Onze kinderboerderij 'draait' volledig op vrijwilligers. En er is héél véél te doen. Dieren verzorgen, schoonmaken, kantinebeheer, opruimen, toezicht houden, voorlichting geven, activiteiten organiseren. Er is altijd wel iets te doen. Daarom zijn helpende handen erg welkom. Meld je aan als vrijwilliger en kom een hele dag, halve dag, per week, per twee weken... helpen op onze kinderboerderij. Het werkrooster is volledig aan te passen aan je wensen!

Meld je aan als medewerker/ster. Dat kan door een mailtje te sturen (met daarin je naam, adres, telefoonnummer etc.) of even te bellen met de boerderij: 020 694 26 94.

Informatie voor de medewerkers
Voor de actuele informatie: lees even de agenda door die op de koffietafel ligt. Schrijf zonodig zelf hier de bijzonderheden bij die je tijdens je werk hebt waargenomen. Het gaat dan om mededelingen die voor je collega's van belang zijn. Voer dat (bijna) op is, een defect, een voorval of een opmerking over een dier.
In het logboek lees je alle informatie over de dieren. Raskenmerken, leeftijd, gezondheid, eventueel medicijnen, voer-bijzonderheden. Ook bezoeken van de dierenarts staan beschreven.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: